Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Μπριζόλα με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος Ροδόπη

Μπριζόλα με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος Ροδόπη



Υλικά

4 χοιρινές μπριζόλες

6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

125 ml λευκό ξηρό κρασί

125ml ντομάτα ψιλοκομμένη κονσέρβας

125 γρ. κρέμα γάλακτος Ροδόπη

Αλάτι

Πιπέρι

Κόλιανδρο


 

Εκτέλεση

Πεντανόστιμες μπριζόλες αλά κρεμ με μανιτάρια! Ιδανικό γεύμα για το κυριακάτικο τραπέζι!

 

Σοτάρετε σε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, σε ένα μεγάλο τηγάνι τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουν. Όταν πάρουν χρώμα από τις 2 μεριές, σβήνετε με το κρασί.

 

Προσθέτετε τη ντομάτα , την κρέμα γάλακτος Ροδόπη, το αλάτι και το πιπέρι.

 

Αφήστε να σιγοβράσουν, μέχρι να ψηθούν καλά οι μπριζόλες. Σε ξεχωριστό τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια σε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο.

 

Μόλις μαραθούν, προσθέστε τα στις μπριζόλες.

 

Τα γυρίζετε όλα μαζί για 6-7 λεπτά, συμπληρώνετε περίπου 3 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο και σερβίρετε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά