Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Μπακαλιαροκροκέτες

Μπακαλιαροκροκέτες



Υλικά

600 γραμμάρια μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος χωρίς κόκαλα και πέτσα

Τρία αυγά

Ένα φλιτζάνι γάλα

Μία κουταλιά μπέικιν-πάουντερ

Τρεις κουταλιές αλεύρι

Σησαμέλαιο για τηγάνισμα


 

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τον μπακαλιάρο με το μαχαίρι. Χτυπάμε το αλεύρι, το γάλα, το μπέικιν και τα αυγά, κάνοντας ένα πηχτό κουρκούτι όπου μέσα ρίχνουμε τα κομματάκια του μπακαλιάρου.

 

Στο τηγάνι «καίμε» μικρή ποσότητα σησαμελαίουκαι με ένα κουτάλι ρίχνουμε μέσα στο λάδι λίγη μάζα (κουρκούτι και μπακαλιάρο), πατώντας την να απλώσει. Μόλις το κομμάτι μας κάνει κρούστα, το γυρίζουμε και το τηγανίζουμε και από την άλλη πλευρά.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
3

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά