Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Μοσχαράκι με πατάτες και μανιτάρια

Μοσχαράκι με πατάτες και μανιτάρια



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα

2 λίτρα νερό

2 μερίδες ζωμός βοδινού

1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί

1 ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 φύλλο δάφνης

3-4 σπόρους μπαχάρι

½ κουταλιά του γλυκού ρίγανη

αλάτι
1 ½ κιλό μοσχάρι από το ποντίκι κομμένο σε μέτριους κύβους

300 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα κομμένα στη μέση

1 κιλό γλυκοπατάτες κομμένες σε μέτριους κύβους

150 γραμμάρια μαργαρίνη

πιπέρι


 


 

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ σκεύος (τιγάνη ή γουοκ) ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και ρίχνουμε μέσα το μοσχάρι. Σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα σε όλες τις πλευρές του.
Ακολούθως ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, τα ανακατεύουμε μαζί με το κρέας και τα ψήνουμε μέχρι να μαραθούν. Στη συνέχεια σβήνουμε με κρασί.

Προσθέτουμε τις πατάτες, τα μανιτάρια, τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και τα μπαχαρικά. Τέλος,βάζουμε το νερό και τον ζωμό βοδινού μέχρι να καλυφθεί το περιεχόμενο της κατσαρόλας.
Το αφήνουμε να σιγοβράσει για 60 λεπτά.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3.5
(6 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά