Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Λαχανόρυζο με μοσχαράκι

Λαχανόρυζο με μοσχαράκι



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 μεγάλο πράσο
1 ματσάκι σέλινο
1/2 κιλό μοσχάρι κατά προτίμιση ποντίκι
αλάτι
πιπέρι
λίγο τσίλι
1 κούπα καφέ ρύζι γλασέ
λάδι
1 λάχανο μικρό
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πιπεριά κέρατο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 ντομάτες


 


 

Εκτέλεση

Σε ξύλο κοπής κόβουμε το λάχανο κατά μάκρος σε μικρές λωρίδες, τις πιπεριές και όλα τα λαχανικά σε ροδέλες.

Γεμίζουμε τον πάτο της κατσαρόλας με λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρά το μοσχάρι.


Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά και ανακατεύουμε σιγά σιγά μέχρι να  πάει παντού το λάδι.

Ρίχνουμε τα μπαχαρικά, προσθέτουμε ένα ποτηράκι νερό και σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες.


Ένα τέταρτο πριν προσθέτουμε το ρύζι και περιμένουμε μέχρι να μελώσουν τα υλικά.


Σερβίρουμε με λεμόνι και  ρώσικη σαλάτα!
 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 120 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά