Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Γεμιστοί κολοκυθοανθοί

Γεμιστοί κολοκυθοανθοί



Υλικά

Για 4-6 άτομα

1/3 κούπας λάδι
2/3 κούπας κρεμμύδι
2 κουταλιές μαϊντανό
2 κουταλιές δυόσμο
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι
20 κολοκυθοανθοί
2/3 κούπας πλιγούρι


 

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεμμυδάκι με το πλιγούρι και τέλος προσθέστε το μαϊντανό, το δυόσμο, αλάτι και πιπέρι.

Στη συνέχεια πλένετε τους κολοκυθοανθούς μέσα σε άφθονο νερό. Κόψτε κι αφαιρέστε από το εσωτερικό τους στήμονες. Βάλτε στο κέντρο μια κουταλιά, γεμάτη από το μείγμα με το πλιγούρι.
Κλείνετε τους κολοκυθοανθούς με βρεγμένα χέρια, για να μην ανοίξουν.

Βουτήξτε τα σε νερό και πασπαλίστε τα με αλεύρι. Μαγειρέψτε τα σε ρηχή κατσαρόλα με λάδιμ σε χαμηλή θερμοκρασία.
Το λάδι δεν πρέπει να είναι πολύ καυτό, για να μην αρπάξουν και ψήνετε για 45 λεπτά.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά