Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Φριτάτα με ντομάτα, ζαμπόν και μπρόκολο

Φριτάτα με ντομάτα, ζαμπόν και μπρόκολο



Υλικά

Για 2-4 άτομα

2 ασπράδια
2 κουταλιές της σούπας γάλα
2 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκκομένα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασσο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Πιπέρι
100 γραμμάρια τυρί τσένταρ
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
100 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 μπτόκολο μικρό ψιλοκομμένο
1 φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
8 ολόκληρα αβγά


 

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε το γάλα και το πιπέρι. Ρίχνουμε στα χτυπημένα αβγά το τσένταρ, το κρεμμύδι, τις ντομάτες, το ψιλοκομμένα ζαμπόν, το βασιλικό και το σχοινόπρασο.

Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους και το σοτάρουμε για 5 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα των αβγών μαζί με τις πατάτες και το μπρόκολο. Αφήνουμε την ομελέτα να σιγοψηθεί για 5 λεπτά και μετά τη βάζουμε στο φούρνο για 5  λεπτά ακόμα.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά