Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Φιλέτο τιλάπιας με αγκινάρες

Φιλέτο τιλάπιας με αγκινάρες



Υλικά

Για 4-6 άτομα

3-4 φιλέτα τιλάπιας καθαρισμένα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 χυμός λεμονιού
6 πατάτες
750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες
δεντρολίβανο


 

Εκτέλεση

Κόβουμε τις πατάτες και τις αγκινάρες σε μικρά κομμάτια, τις αλατοπιπερώνουμε και τις περιχύνουμε με λαδολέμονο.
Ομοίως αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα τιλάπιας και το περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Τα τοποθετούμε όλα σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη και το δεντρολίβανο.

Ψήνουμε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά