Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Φιλέτο σολομού με κρεμμυδάκια

Φιλέτο σολομού με κρεμμυδάκια



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 κιλό φιλέτο σολομού  
½ φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
½ φλιτζάνι νερό
Λίγα λεπτές φέτες κίτρινο κρεμμύδι ή 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες λεπτές
Αρκετά κλωναράκια φρέσκο άνηθο ή πασπαλίζουμε αποξηραμένων άνηθο
 


 

Εκτέλεση

Ένα κλαδάκι φρέσκο μαϊντανό
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Βάλτε το κρασί, το νερό, τον άνηθο, το μαϊντανό και τα κρεμμύδια σε ένα τηγάνι σοτάρουμε, και φέρνουν να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά.
Τοποθετείτε το φιλέτο σολομού, το δέρμα πλευρά προς τα κάτω στο τηγάνι και καλύψτε με το καπάκι. Μαγειρέψτε 5 λεπτά . Μην ψήσετε παραπάνω.

Σερβίρετε πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά