Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Φιλέτο πέρκας με παρμεζάνα

φιλέτο πέρκας με παρμεζάνα



Υλικά

4 κομμάτια φιλέτο λευκού ψαριού (300 γραμμάρια το καθένα)

50 γραμμάρια γαλέτα

25 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος

αλάτι

πιπέρι

50 γραμμάρια βούτυρο


 


 

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη γαλέτα με το ξύσμα, την παρμεζάνα,το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.

Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.

Τα γυρνάμε και τα πασπαλίζουμε με το μείγμα της παρμεζάνας. Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς αφού τον έχουμε προθερμάνει για 5 λεπτά. Τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η γαλέτα και να λιώσει η παρμεζάνα.

Ραντίζουμε τα φιλέτα με το λεμόνι και το βούτυρο και τα σερβίρουμε ζεστά.

 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά