Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Φιλέτο μοσχαρίσιο με μανιτάρια

Φιλέτο μοσχαρίσιο με μανιτάρια



Υλικά

Για 2-4 ατομα

4 φέτες φιλέτο μοσχαριού
500 γραμμάρια φρέσκα ριγκατόνι
250 γραμμάρια μανούρι
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
Λίγο λευκό κρασί (μισό ποτήρι του κρασιού)
250 γραμμάρια μανιτάρια (κονσέρβα)
Λίγο ηλιέλαιο
Αλάτι
 


 

Εκτέλεση


Σ’ ένα τηγάνι ζεστό με λίγο ηλιέλαιο τηγανίζετε τα φιλέτα επί 5 λεπτά από τη κάθε πλευρά.  Αφήνετε κατόπιν τα φιλέτα στην άκρη και πετάτε το λάδι από το τηγάνι και χωρίς να το πλύνετε, «σβήνετε με κρασί ώσπου να εξατμισθεί.
Στο μεταξύ σε ένα κατσαρολάκι βράζετε τα ριγκατόνι για 8 λεπτά, έπειτα τα στραγγίζετε και τα αφήνετε σε ζεστό μέρος.

Κατόπιν χτυπάτε στο μπλέντερ την κρέμα γάλακτος μαζί με το μανούρι και τα θρυμματίζετε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Κατόπιν το ρίχνετε στο τηγάνι μαζί με τα  μανιτάρια, ανακατεύετε τη σάλτσα και προσθέστε αλάτι και πιπέρι.

Σ’ ένα πιάτο βάζετε τα φιλέτα, αφού ρίξετε λίγη σάλτσα και μετά προσθέστε τα ριγκατόνι με την υπόλοιπη σάλτσα από πάνω.
 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3.3
(4 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά