Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Φιλέτο γλώσσας λεμονάτο

Φιλέτο γλώσσας λεμονάτο



Υλικά

Για 2 άτομα

2 φιλέτα γλώσσας καθαρισμένα
αλάτι
πιπέρι
Αλεύρι
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (ή ελαιόλαδο)
4 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας λεμόνι (μπορείτε να ρυθμίσετε την ποσότητα ανάλογα με το γούστο σας)
Φρέσκο ​​μαϊντανό, ψιλοκομμένο


 

Εκτέλεση

Πασπαλίστε τα φιλέτα γλώσσας με αλάτι και πιπέρι.
Πασπαλίστε με λίγο αλεύρι.
Σε μέτρια φωτιά σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τηγανίζετε τα φιλέτα και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα και μετά στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Σε μια άλλη κατσαρόλα, λιώσει το βούτυρο.
Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και μετά πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι
Προσθέστε στη σάλτα λίγο αλεύρι για να πήξει και μετά το μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Ρίχνουμε τη σάλτσα στο πάνω στα φιλέτα γλώσσας και σερβίρουμε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 5
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά