Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Φραγκολίνο

Φραγκολίνο



Υλικά

Για 4-6 άτομα

χυμό από 1 λεμόνι
300 γραμμάρια ζάχαρη
1 1/2 κιλό φράουλες πλυμένες, καθαρισμένες και κομμένες στη μέση
1 μπουκάλι βότκα


 

Εκτέλεση

Βάζουμε τις φράουλες σε ένα μπολ και τους ρίχνουμε τη ζάχαρη και το λεμόνι. Τις αφήνουμε 24 ώρες σκεπασμένες.
Αδειάζουμε στο μπολ τη βότκα και την αφήνουμε άλλες 24 ώρες. 

Ανακατεύουμε μερικές φορές. Σουρώνουμε σε πολύ ψιλό σουρωτήρι το υγρό μας σε μπουκάλια.
Πιέζουμε με ένα κουτάλι τη σάρκα από τις φράουλες να βγάλουν όσο το δυνατόν περισσότερο άρωμα.

Παγώνουμε το λικέρ μας πριν το σερβίρουμε και φυσικά πρέπει να ξέρετε ότι η γεύση όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και πιο έντονη.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά