Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Aziza's Lambrusco Sangría

Aziza's Lambrusco Sangría



Υλικά

Για 1 άτομο

5 μεγάλα ή 10 μικρά παγάκια, συν περισσότερα για το ανακάτεμα
Από 1/2 Λεμόνι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε μικρούς κύβους
1/2 λάιμ, ξεφλουδισμένο και κομμένες σε μικρούς κύβους
1/2 μέτριο πορτοκάλι, ξεφλουδισμένο και κομμένες σε μικρούς κύβους
30 γραμμάρια μπράντι
30 γραμμάρια Cointreau
30 γραμμάρια τζιν
30 γραμμάρια σιρόπι ζάχαρης
140 γραμμάρια Lambrusco, όπως Ca Berti Grasparossa Lambrusco di Castelvetro "Robusco"

 


 

Εκτέλεση

Ρίχνετε τα παγάκια, λεμόνι, λάιμ, πορτοκάλι και σε ένα κοκτέιλ σέικερ και ανακινείτε  μέχρι να χυθούν οι καρποί τους χυμούς τους.
Προσθέστε περισσότερες πάγο μέχρι το σέικερ είναι τα τρία τέταρτα του σέικερ.

Προσθέτετε το μπράντι, Cointreau, τζιν, και απλό σιρόπι. Ανακινήστε καλά μέχρι να παγώσει το εξωτερικό του σέικερ, περίπου 20 δευτερόλεπτα.
Σουρώνουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο ποτήρι του κρασιού και την κορυφή με την Lambrusco.

Ανακατέψτε καλά με ένα κουτάλι και σερβίρουμε.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά