Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ζάχαρη με άρωμα πορτοκαλιού

Ζάχαρη με άρωμα πορτοκαλιού



Υλικά

150 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική

50 γραμμάρια ξύσμα πορτοκαλιού


 

Εκτέλεση

Παίρνουμε το ξύσμα από τα πορτοκάλια και το βάζουμε για λίγο στο φούρνο στους 100 βαθμούς. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το ξύσμα και κλείνουμε για 2-3 μέρες σε σφραγισμένο βάζο.

 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά