Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Τερίν γιαουρτιού

Τερίν γιαουρτιού



Υλικά

Μισό κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2/3 κούπας κρέμα γάλακτος
2/3 κούπας ζάχαρη
1 κουταλιά ζελατίνη διαλυμένη σε 2 κουταλιές ζεστό νερό
1/4 κουταλάκι βανίλια
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
200 γρ. μπισκότα σαβουαγιάρ


 

Εκτέλεση

Ιδανική επιλογή για δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο μετά το φαγητό!

 

Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζελατίνη. Στη συνέχεια, αν θέλουμε, βρέχουμε τα σαβουαγιάρ στο χυμό πορτοκαλιού και βάζουμε σε κάθε ποτήρι 4 όρθια μπισκότα. Ρίχνουμε λίγη από την κρέμα σε καθένα από τα ποτήρια μας και τα βάζουμε στο ψυγείο να πήξει η κρέμα.

 

 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά