Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σπιτική πάβλοβα

Σπιτική πάβλοβα



Υλικά

Για 2-4 άτομα

6 ασπράδια αυγών
1/2 κεσεδάκι φράουλες
1 ποτήρι ζάχαρη
1 κουταλιά του γλύκού βανίλια εσανς
1 1/2 ποτήρι κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας corn flour
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
1/2 ποτήρι ζάχαρη άχνη
1 πρέζα αλάτι

 


 

Εκτέλεση


Στρώνουμε σε ένα στρογγυλό ταψί αντικολλητικό χαρτί και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150 βαθμούς. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και προσθέτουμε σιγά σιγά την ζάχαρη, το corn flour και τον χυμό του λεμονιού.

Στρώνουμε την μαρέγκα στο ταψί ανομοιόμορφα και την ψήνουμε για μία ώρα. Σβήνουμε τον φούρνο και την αφήνουμε μέσα για ακόμα τριάντα λεπτά. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη και την βανίλια μέχρι να γίνει σαντιγί. Όταν κρυώσει η μαρέγκα στρώνουμε την σαντιγί και από πάνω τα φρούτα.

Στη συνέχεια ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 25 λεπτά.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά