Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Πανακότα ροδάκινο

Πανακότα ροδάκινο



Υλικά

Για 4-6 άτομα

Μισό λίτρο γάλα
Μισό κιλό κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
4 φύλλα ζελατίνης
250 γραμμάρια ροδάκινα θρυμματισμένα στο μπλέντερ
150 γραμμάρια ζάχαρη
Μία βανίλια κάψουλα
100 γραμμάρια λικέρ amaretto


 

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά μαζί με τον πουρέ ροδάκινου, εκτός από τα φύλλα ζελατίνας και τοποθετούμε στη φωτιά ανακατεύοντας σταδιακά μέχρι να βράσουν. Αποσύρουμε, μεταφέρουμε το μείγμα περιεχόμενο σε άλλο σκεύος και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνας.

Ανακατεύουμε μέχρι η κρέμα γάλακτος να κρυώσει. Τοποθετούμε το σκεύος της κρέμας γάλακτος μέσα σε άλλο με παγάκια για να παγώσει γρηγορότερα και να αποκτήσει το γλυκό καλύτερη υφή. Βάζουμε στο ψυγείο για 5 ώρες.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 5
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά