Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Πανακότα καρύδα με γλυκό βύσσινο

Πανακότα καρύδα με γλυκό βύσσινο



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1/4 φλιτζανιού κρύο νερό
1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
1 φλιτζάνι κρέμα καρύδα
1 φλιτζάνι γάλα καρύδας
3/4-1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 1/4 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα καρύδας
1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας


 

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ ρίχνετε τη ζελατίνη σε παγωμένο νερό και αφήνετε να σταθεί 5 λεπτά. Εν τω μεταξύ, σε ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά. Τοποθετήστε το πιάτο με τη ζελατίνη στο φούρνο μικροκυμάτων και ζεσταίνετε για 30 δευτερόλεπτα. Ανακατεύετε τη ζελατίνη μέχρι να διαλυθεί τελείως. Ρίχνετε τη ζελατίνη μέσα στο μπολ με το γάλα καρύδας και ανακατεύετε καλά.

Χύστε σε έξι μπολ και αποθηκεύετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Για να ξεφορμάρετε τοποθετήστε τα φορμάκια σε ζεστό νερό και μετά αναποδογυρίζετε σε πιάτο σερβιρίσματος. Γαρνίρετε με γλυκό του κουταλιού βύσσινο.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά