Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Παγωτό πεπόνι

Παγωτό πεπόνι



Υλικά

Για 4-6 άτομα

500 γραμμάρια σάρκα πεπονιού
400 γραμμάρια γιαούρτι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 συσκευασία κρέμα γάλακτος για σαντιγί


 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το πεπόνι και το βάζουμε στο μπλέντερ να γίνει ζουμί.
Μετά προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίσουμε το χτύπημα.

Χτυπάμε με μίξερ σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει και μετά προσθέτουμε και το ζαχαρούχο γάλα.
Κατόπιν ρίχνουμε και το μείγμα πεπονιού - γιαουρτιού και τα χτυπάμε όλα μαζί να ενωθούν.

Στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα σε μεταλλικό μπολ με καπάκι από πάνω και το αφήνουμε στη κατάψυξη για 6-8 ώρες.
Αν έχετε παγωτομηχανή τότε ακολουθείτε τις οδηγίες του παρασκευαστή.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3.3
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά