Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Παγωτό αβοκάντο

Παγωτό αβοκάντο



Υλικά

Για 2-4 άτομα

3 μέτρια ώριμα αβοκάντο
3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι sour cream εμπορίου
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
1 κουταλιά της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ
1 πρέζα αλάτι


 

Εκτέλεση

Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρέστε τα κουκούτσια, φτυαρίζουμε τη σάρκα. Βάλτε τα αβοκάντο σε ένα μπλέντερ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, sour cream, κρέμα γάλακτος, χυμό λάιμ και το αλάτι. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο.

Στη συνέχεια βάζετε το μείγμα στην παγωτομηχανη και το δουλεύετε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 2 ώρες και σερβίρουμε.
 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 5
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά