Μπράουνις με τυρί κρέμα και σοκολάτα

by sidagi.gr
550 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

125 γραμμάρια βούτυρο
125 γραμμάρια κουβερτούρα
200 γραμμάρια ζάχαρη
3 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
50 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 γραμμάρια κακάο
0.25 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
50 γραμμάρια ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Τρομερός γευστικός συνδυασμός για τέλεια μπράουνις

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ανακατεύετε καλά το βούτυρο, την κουβερτούρα και τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσουν τελείως.
Αφαιρείτε το μείγμα από τη φωτιά και προσθέτετε τα αυγά, ανακατεύοντας διαρκώς.

Προσθέτετε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε ξανά.
Βάζετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό πυρέξ – διαστάσεων 18εκ. επί 28 εκ. περίπου – αφού πρώτα το έχετε αλείψει με λίγο βούτυρο και προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Σε ένα μπολ, χτυπάτε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να μαλακώσουν. Με ένα κουτάλι χύνετε τυχαία το μείγμα σε όλο το πυρεξ, πάνω από τη σοκολάτα.
Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, σχηματίζετε λευκές γραμμές.
Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 35-40 λεπτά.
Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει προτού το κόψετε σε κομμάτια.

Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα