Μουσταλευριά

by sidagi.gr
662 προβολές

Υλικά:

Ένα κιλό μούστος
Μισό ποτήρι ζάχαρη
Τρεις κουταλιές της σούπας αλεύρι
Δύο κουταλιές της σούας νισεστέ

Εκτέλεση:

Βράζουμε το μούστο σε μια κατσαρόλα μέχρι να μείνουν περίπου τα 2/3 της αρχικής του ποσότητας ενώ εμείς κάθε τόσο φροντίζουμε να ξαφρίζουμε τακτικά.

Βράζουμε το μούστο σε μια κατσαρόλα μέχρι να μείνουν περίπου τα 2/3 της αρχικής του ποσότητας ενώ εμείς κάθε τόσο φροντίζουμε να ξαφρίζουμε τακτικά.
 

Προσθέτουμε τη ζάχαρη και κατεβάζουμε από τη φωτιά ενώ αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Προσθέτουμε το αλεύρι και το νισεστέ ανακατεύοντας συνέχεια για να μη σβολιάσει.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα