Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Μουσταλευριά

Μουσταλευριά



Υλικά

Ένα κιλό μούστος
Μισό ποτήρι ζάχαρη
Τρεις κουταλιές της σούπας αλεύρι
Δύο κουταλιές της σούας νισεστέ


 

Εκτέλεση

Βράζουμε το μούστο σε μια κατσαρόλα μέχρι να μείνουν περίπου τα 2/3 της αρχικής του ποσότητας ενώ εμείς κάθε τόσο φροντίζουμε να ξαφρίζουμε τακτικά.
 

Προσθέτουμε τη ζάχαρη και κατεβάζουμε από τη φωτιά ενώ αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Προσθέτουμε το αλεύρι και το νισεστέ ανακατεύοντας συνέχεια για να μη σβολιάσει.

 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά