Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Μους σοκολάτας με αβοκάντο

Μους σοκολάτας με αβοκάντο



Υλικά

Για 2-4 άτομα

2 πολύ ώριμα αβοκάντο πολτοποιημένα
112 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας προαιρετικά
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας ρόφημα από στιγμιαίο καφέ
πρέζα αλάτι
Ψιλοκομμένα φιστίκια για γαρνίρισμα


 

Εκτέλεση

Χτυπάμε το λάδι καρύδας, μέλι και στιγμιαίο καφέ μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Βάζετε τη σοκολάτα ψιλοκομμένη στο  φούρνο μικροκυμάτων στην υψηλή για 30 δευτερόλεπτα έως ότου η σοκολάτα αρχίζει να λιώνει.
Βάζετε τη λιωμένη σοκολάτα μέσα στο μείγμα με το λάδι καρύδας και ανακατεύετε.

Στη συνέχεια βάζετε τα αβοκάντο και χτυπήστε ελαφρά με ένα σύρμα ή πιρούνι μέχρι να πολτοποιηθεί.
Βάζετε τη μους σε δύο ποτήρια και αποθηκεύετε στο ψυγείο.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 5
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά