Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Κορμός σοκολάτας με Πασχαλινά κουλουράκια

Κορμός σοκολάτας με Πασχαλινά κουλουράκια



Υλικά

Για 4-6 άτομα

250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
250 γραμμάρια Πασχαλινά κουλουράκια
3 κουταλιές της σούπας κακάο
1 συσκευασία γάλα ζαχαρούχο


 

Εκτέλεση

Στο κάδο του μίξερ και στη μεσαία σκάλα ανακατεύουμε το βούτυρο κομμένος σε κομμάτια και σε θερμοκρασία δωματίου με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
Σπάμε τα κουλουράκια σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά.

Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες. Διατηρείτε στην κατάψυξη.
Σερβίρεται κρύο.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά