Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Κορμός με σοκολάτα και χαλβά

Κορμός με σοκολάτα και χαλβά



Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 φλιτζανάκι του καφέ λικέρ της επιλογής σας
400 γραμμάρια κουβερτούρα
50 γραμμάρια βούτυρο
1/2 κιλό χαλβά με ταχίνι
250 γραμμάρια καρύδι αλεσμένο
250 γραμμάρια γλυκό πορτοκάλι
300 γραμμάρια μπισκότα σοκολάτας
 


 

Εκτέλεση

Κόβουμε τον χαλβά και προσθέτουμε μέσα τα καρύδια το γλυκό πορτοκάλι και τα μπισκότα σε κομματάκια.

Τα ανακατεύουμε όλα καλά και προσθέτουμε και το λικέρ. Παίρνουμε το μείγμα και το τυλίγουμε σε ρολό μέσα σε λαδόκολλα. Το βάζουμε στο ψυγείο περίπου 1 ώρα.  

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και προσθέτουμε και το βούτυρο. Καλύπτουμε με αυτό όλο τον κορμό και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο.

 

Η συγκεκριμένη συνταγή δεν αναφέρεται για σπιτικό χαλβά, αλλά μπορείτε αν θέλετε να παρασκευάστε τον δικό σας χαλβά με ταχίνι!!


 


Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά