Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Γερμανικό cheesecake

Γερμανικό cheesecake



Υλικά

Για 4-6 άτομα

Για τη βάση
330 γραμμάρια αλεύρι
2 αυγά
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
120 γραμμάρια ζάχαρη
130 γραμμάρια βούτυρο

Για τη γέμιση
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου
125 ml γάλα
2 αυγά
200 γραμμάρια ζάχαρη
1 λεμόνι ξύσμα και χυμός


 

Εκτέλεση

Πλάθουμε τη ζύμη με τα συστατικά της βάσης και απλώνουμε τη ζύμη σε μια βουτυρωμένη φόρμα 28 εκατοστών μέχρι και στα πλαϊνά.
 
Βάζουμε τα υλικά για τη γέμιση σε ένα μπολ και χτυπάμε καλά με το μίξερ. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στη βάση και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για μία ώρα και 10 λεπτά περίπου.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 5
(6 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά