Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Frozen yogurt ροδάκινο

Frozen yogurt ροδάκινο



Υλικά

Για 2-4 άτομα

2 ροδάκινα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
2 φλιτζάνια γιαούρτι σακούλας ή 10 % λιπαρά
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας


 

Εκτέλεση

Βάλτε τα ροδάκινα στο μπλέντερ και χτυπήστε καλά. Ξύστε τριγύρω από το μπλέντερ το μείγμα. Ανακατέψτε ξανά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε μέχρι να γίνει μια απαλή και λεία κρέμα.
Ρίχνετε το μείγμα σε παγωτομηχανή και δουλεύετε για περίπου 25 λεπτά μέχρι να παγώσει καλά το μείγμα.

Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή ρίχνουμε στο  μπλέντερ όλα τα υλικά της συνταγής και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.
Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορούμε ενδιάμεσα να βγάλουμε 1-2 φορές το παγωτό από την κατάψυξη και να το ανακατέψουμε καλά με ένα κουτάλι.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 5
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά