Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Φονταν σοκολάτας

Φονταν σοκολάτας



Υλικά

Για 4-6 άτομα

200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
180γραμμάρια κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια εσάνς
3 κουταλιές της σούπας λικέρ καφέ
300 γραμμάρια τυρί κρέμα
250 γραμμάρια βούτυρο αγελάδος
 


 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και ρίχνουμε το τυρί κρέμα ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει και να ενωθεί με το βούτυρο.
Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη, το κακάο, τη βανίλια εσάνς, το λικέρ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.

Με μια μεμβράνη καλύπτουμε τον πάτο ενός πυρέξ και ρίχνουμε το μείγμα.
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.

Αναποδογυρίζουμε σε λαδόκολλα και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και διατηρείτε στη συντήρηση.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 5
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά