Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Δροσερό ζελέ με λευκό κρασί και σμέουρα

Δροσερό ζελέ με λευκό κρασί και σμέουρα



Υλικά

Για 2-4 άτομα

3 κουταλιές της σούπας σκόνη ζελατίνη ζ ή 12 φύλλα ζελατίνης
1 φλιτζάνι κρύο νερό
1 ½ φλ. βραστό νερό
¾ φλιτζάνι ζάχαρη
2 ½ φλιτζάνια Moscato d'Asti
300 γραμμάρια σμέουρα


 

Εκτέλεση

Βράζουμε  το νερό με τη ζάχαρη σε ελαφρύ σιρόπι, το αποσύρουμε από τη φωτιά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα 112 φύλλα ζελατίνας, τo κρασί και το κρύο νερό.

Στη συνέχεια ρίχνετε το υγρό μείγμα σε ποτήρια και ρίξτε από 3-4 σμέουρα στο κάθε ένα ποτήρι με ζελέ. Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα για 20 λεπτά στη κατάψυξη και για 3 - 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να σφίξει καλά.
 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά