Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Crumble με ροδάκινα και μύρτιλλα

Crumble με ροδάκινα και μύρτιλλα



Υλικά

Για 4-6 άτομα

2 κούπες μύρτιλλα
1 1/2 κούπα καθαρισμένο ροδάκινο
Μισό φλιτζάνι τσαγιού χυμός λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καστανή
6 μπισκότα τύπου Digestive
2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα ανάλατα
2 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο αγελάδος λιωμένο
Λίγη ζάχαρη
 


 

Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε ένα μεγάλο πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με λευκή ζάχαρη. Κόβουμε το ροδάκινο σε σε φέτες και τις απλώνουμε στο σκεύος μαζί με τα μύρτιλλα. Περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και τις πασπαλίζουμε με την καστανή ζάχαρη.
 
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα αμύγδαλα στο μούλτι και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη βρώμη και το βούτυρο και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Απλώνουμε το μείγμα πάνω από τα φρούτα και ψήνουμε το γλυκό για 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. Σερβίρουμε με παγωτό γιαούρτι.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά