Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Αχλάδια κομπόστα

Αχλάδια κομπόστα



Υλικά

4 αχλάδια
1 κούπα ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
2 κούπες νερό


 

Εκτέλεση

Συντηρήστε μεγάλη ποσότητα αχλαδιών για πολύ καιρό!

 

Βάζουμε το νερό με την ζάχαρη και το λεμόνι σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά να βράσουν.


Καθαρίζουμε τη φλούδα των αχλαδιών, τα κόβουμε στη μέση και με μαχαιράκι αφαιρούμε τα κουκούτσια και το σκληρό τμήμα που ενώνει το κοτσάνι με τα σπόρια.


Βάζουμε τα αχλάδια στο σιρόπι και τα σιγοβράζουμε για 15 λεπτά να μαλακώσουν αλλά να μην  λιώσουν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσουν. Τα φυλάμε στο ψυγείο.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά