Ατομικά cheesecake

by sidagi.gr
502 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

300 γραμμάρια τυρί κρέμα
1 κιλό κομπόστα με κεράσι
150 ml κρέμα γάλακτος
200 γραμμάρια μέλι
1 στικ βανίλια
2 φύλλα ζελατίνης
400 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας
1 πακέτο μπισκότα της επιλογής για τη βάση

Εκτέλεση:

Γλυκιά κρέμα με μείγμα από κρεμώδες τυρί, κομπόστα κεράσι και βάση μπισκότου

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το μέλι και την βανίλια.
Ανακατεύουμε και βάζουμε στη φωτιά. Μόλις λιώσει το μέλι και πριν πάρει βράση, το κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας, τα οποία προηγουμένως έχουμε μουσκέψει σε λίγο κρύο νερό και στραγγίσει, κι ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το γιαούρτι ανακατεύοντας ζωηρά και τέλος το τυρί κρέμα. Όταν το μείγμα γίνει μια λεία κρέμα το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.

Σε 8 βαζάκια ρίχνουμε τα σπασμένα μπισκότα για τη βάση του γλυκού, από πάνω την παγωμένη κρέμα και συμπληρώνουμε με την κομπόστα κεράσι.
Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
 

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα