Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Άνθος αραβοσίτου σοκολάτα

Άνθος αραβοσίτου σοκολάτα



Υλικά

Για 4-6 άτομα

100 γραμμάρια ζάχαρη
60 γραμμάρια άγλυκο κακάο
32 γραμμάρια κορν φλαουρ
1 πρέζα αλάτι
670 γραμμάρια γάλα
30 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας


 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα, ανακατέψτε μαζί τη ζάχαρη, το κακάο, κορν φλάουρ και το αλάτι. Τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά και ανακατέψτε μαζί με το γάλα. Ανακατεύετε με ένα σύρμα μέχρι να πάρει μια  βράση το μείγμα και πήξει.

Κατεβάζετε από τη φωτιά και ανακατεύετε μαζί με το βούτυρο και τη βανίλια. Αφήστε το μείγμα  να κρυώσει λίγο και σερβίρουμε ζεστό ή βάζουμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 5
(1 ψήφος συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά