Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Τηγανιτό παγωτό σοκολάτα καραμέλα Carte D'Or

Τηγανιτό παγωτό σοκολάτα καραμέλα Carte D'Or



Υλικά

Για 4-6 άτομα

8 μπάλες παγωτό σοκολάτα και καραμέλα από το τετράγευστο Carte D'Or La Gelateria 1,8 lt (muffin,σοκολάτα,βανίλια,καραμέλα)
3 ασπράδια αυγών
3 φλιτζάνια δημητριακά κορν φλεϊκς θρυμματισμένα
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Λίγο αλάτι


 

Εκτέλεση

Παίρνουμε 8 μπάλες παγωτού σερβιρίσματος σοκολάτα και καραμέλα από το τετράγευστο Carte D'Or La Gelateria 1,8 lt (muffin,σοκολάτα,βανίλια,καραμέλα) και τις τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Αφήνουμε το ταψί στην κατάψυξη για μία ώρα.

Χτυπάμε τα ασπράδια και μετά από μια ώρα παίρνουμε κάθε μπάλα και τη βουτάμε πρώτα στο ασπράδι και έπειτα στο μπολάκι με τα δημητριακά. Αφήνουμε πάλι το παγωτό για 3 ώρες στην κατάψυξη. Τηγανίζουμε τις μπάλες για ένα λεπτό σε τηγάνι με λάδι με μισή κουταλιά του γλυκού αλάτι.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά