Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Πανακότα σοκολάτας με παγωτό Carte D'Or βανίλια Μαδαγασκάρης

Πανακότα σοκολάτας με παγωτό Carte D'Or βανίλια Μαδαγασκάρης



Υλικά

Για 10 μερίδες

730 γραμμάρια γάλα

120 γραμμάρια ζάχαρη

100 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα

16 γραμμάρια φύλλα ζελατίνης

600 ml Παγωτό Carte D'Or Bανίλια Μαδαγασκάρης


 

Εκτέλεση

Βάλτε σε ένα σκεύος 1 λίτρο κρύο νερό, βουλιάστε τις ζελατίνες και αφήστε για περίπου 15 λεπτά.

 

Βάλτε τη ζάχαρη με το γάλα σε μια κατσαρόλα και αφήστε να βράσουν. Στραγγίξτε καλά τις ζελατίνες από το νερό και ρίξτε τις στο ζεστό μείγμα. Ανακατέψτε μέχρι να λιώσουν. Προσθέστε την κουβερτούρα και συνεχίστε το ανακάτεμα. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει λίγο και έπειτα γεμίστε τα σκεύη που έχετε διαλέξει για την πανακότα.

 

Αφήστε τα στο ψυγείο να παγώσουν και να σταθεροποιηθούν.

 

Σερβίρετε με μια μπάλα παγωτό  Carte D’Or  Βανίλια Μαδαγασκάρης.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά