Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σούπα Γκουλάς από την Ουγγαρία

Σούπα Γκουλάς από την Ουγγαρία



Υλικά

Ένα κιλό μοσχάρι σπάλα
Τρεις ντομάτες
Τρία κρεμμύδια
Μισό φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο
Μία κουταλιά της σούπας πάπρικα
Δύο κουταλίές του γλυκού αλάτι
Τέσσερις κουταλιές της σούπας ζεστό νερό
Μισό κουταλάκι του γλυκού γλυκάνισο


 

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε μικρούς κύβους αφού έχουμε βγάλει την πέτσα και τα κόκαλα. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.

 

Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο και ροδίχουμε ελαφρά το κρέας με τα κρεμμύδια. Προσθέτετε την πάπρικα, το αλάτι, το νερό, τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες και το γλυκάνισο.

 


Αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί για μια ώρα στην κατσαρόλα.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 80 λεπτά

:

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.3
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά