Σως ροκφόρ από τη Γαλλία

by sidagi.gr
919 προβολές

Υλικά:

200 γραμμάρια ροκφόρ
100 ml κρέμα γάλακτος
100 ml γάλα εβαπορέ

Εκτέλεση:

Συνδυάζεται αρμονικά με ζυμαρικά και λαχανικά.

Συνδυάζεται αρμονικά με ζυμαρικά και λαχανικά.

 

Ανακατεύουμε σε μια κατσαρόλα το ροκφόρ, την κρέμα γάλακτος και το γάλα μέχρι να λιώσει το τυρί.  Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα