Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σάλτσα τσάτνεϊ

Σάλτσα τσάτνεϊ



Υλικά

Μισό κιλό ξερά βερίκοκα ψιλοκομμένα

1 κουταλιά της σούπας ξύσμα πορτοκαλιού

Μισό φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού

3/4 του φλιτζανιού σουλτανίνα

2 σκελίδες σκόρδο περασμένο από την πρέσα

5 κόκκοι μαύρο πιπέρι

1 φλιτζάνι ζάχαρη

1 ½ φλιτζάνι άσπρο ξύδι

1 λίτρο νερό


 

Εκτέλεση

Κατ' ευθείαν από την ινδική κουζίνα!

 

Σιγοβράζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από τη ζάχαρη για περίπου 30 λεπτά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε. Δυναμώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει ξεσκέπαστο πάντα περίπου 5 λεπτά μέχρι να αρχίσει να πήζει.

 

Αδειάζουμε σε βάζα και σφραγίζουμε όταν έχουν κρυώσει.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά