Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Σαλάτα με πατζάρι και ψάρι

Σαλάτα με πατζάρι και ψάρι



Υλικά

Για 4-6 άτομα

4 φιλέτα ψάρι σκουμπρί ή ρέγγα
½ βάζο αγγουράκια τουρσί
½ βάζο παντζάρια
1 κρεμμύδι
1 ξινόμηλο
1 φύλλο δάφνης
μαγιονέζα


 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα παντζάρια και το κρεμμύδι και στη συνέχεια τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Κόβουμε τα φιλέτα σκουμπριού σε πολύ μικρά κομμάτια.


Είναι καλύτερο να επιλέξουμε φιλέτα για να μην έχει το ψάρι κόκαλα.
Αν χρησιμοποιήσουμε άλλο μέρος του ψαριού θα πρέπει πρώτα να το καθαρίσουμε από τα κόκαλα.


Ξεφλουδίζουμε το ξινόμηλο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Κόβουμε σε κομμάτια ίδιου μεγέθους τα αγγουράκια τουρσί.


Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη μαγιονέζα.
Ανακατεύουμε καλά.


Βάζουμε τη σαλάτα μας στο ψυγείο για 24 ώρες και μετά από αυτό το χρονικό σημείο μπορούμε να την καταναλώσουμε.

 

 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3
(4 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά