Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Πικάντικα μανιτάρια από το Μεξικό

Πικάντικα μανιτάρια από το Μεξικό



Υλικά

800 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
230 γραμμάρια ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα
5 εκατοστά ρίζα τζίντζερ τριμμένη
2 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 φύλλα δάφνης
2 κουταλιές του γλυκού τσίλι σε σκόνη
2 κουταλιές του γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
2 κουταλιές του γλυκού κύμινο σε σκόνη
4 κουταλιές λάδι


 

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το τζίντζερ, το σκόρδο και το κρεμμύδι και τηγανίζουμε για τρία λεπτά.

Προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης, το τσίλι, τον κόλιανδρο, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσει για μισή ώρα αφού ρίξουμε 150 γραμμάρια νερό.  Προσθέτουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά ακόμα.
 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
3

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά