Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Νούντλς με τσίλι και μοσχάρι

Νούντλς με τσίλι και μοσχάρι



Υλικά

Μισό κιλό μπριζόλα μοσχαρίσια σε λεπτές φέτες
270 γραμμάρια νούντλς αυγού
1 κουταλιά του γλυκού τσίλι
2 κουταλιές του γλυκού τσίλι σως
200 γραμμάρια μανιτάρια σε λεπτές φέτες
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
200 γραμμάρια μπιζέλια κομμένα λεπτά
80ml soy σως
1 κουταλιά της σούπας oyster σως
2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
2 κουταλιά του γλυκού σησαμέλαιο
 


 

Εκτέλεση

Ένα πιάτο με επιρροές από την Ανατολή και την κινέζικη διατροφή!

 

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το soy σως, το σησαμέλαιο, το τσίλι, το σκόρδο, τις καυτερές πιπεριές και το oyster σως και μαρινάρουμε το κρέας για 10 λεπτά. Βράζουμε τα νούντλς για 5 λεπτά και προς το τέλος του βρασμού τους προσθέστε τα μπιζέλια και σουρώνουμε.


Ζεστάνουμε το ηλιέλαιο σε γουόκ ή σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα μοσχαρίσια φιλετάκια με τη μαρινάδα τους και ψήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα των νούντλς αλλά και τα μανιτάρια, ανακατεύουμε και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν και αυτά.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
4

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2.5
(4 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά