Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Λιγκουίνι διαίτης

Λιγκουίνι διαίτης



Υλικά

500 γραμμάρια λιγκουίνι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο θυμάρι
1 λεμόνι (θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό και το ξύσμα του)
250 γραμμάρια ασπρομανίταρα
Παρμεζάνα τριμμένη
1 ½ κουταλάκι της σούπας αλάτι
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο (50ml)
Πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)


 

Εκτέλεση

Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες.



Τα τοποθετούμε σε μια βαθιά πιατέλα,ρίχνουμε από πάνω το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού,το σκόρδο, το φρέσκο θυμάρι και στο τέλος το αλάτι.



Κατόπιν βάζουμε τα λιγκοίνι σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε.Όταν είναι,τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε ζεστά στην πιατέλα με τα μανιτάρια και με τα υπόλοιπα υλικά.



Ανακατεύουμε καλά.



Προσθέτουμε λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, τριμμένη παρμεζάνα, φεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε ξανά.



Τα μακαρόνια μας είναι έτοιμα για σερβίρισμα.


 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά