Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Κασουλέ από τη νότια Γαλλία

Κασουλέ από τη νότια Γαλλία



Υλικά

600 γραμμάρια φασόλια

800 γραμμάρια χοιρινό μπέικον

Ένα κιλό χοιρινό κρέας

Ένα κιλό αρνί κρέας

8 μπούτια πάπιας

Ένα κιλό λουκάνικα χωριάτικα

400 γραμμάρια ντομάτες

200 γραμμάρια καρότα

7 κρεμμύδια

10 σκόρδα

Τρία κλαδάκια θυμάρι

Ένα bouquet garni

Λάδι

Πιπέρι

Αλάτι

Μερικά κόκκαλα από χοιρινό


 

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα κρεατικά σε μια κατσαρόλα με το bouquet garni , τα κόκκαλα και τα καρότα και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρούμε τα κρεατικά, το bouquet garni και τα κόκκαλα και κρατάμε το ζωμό αφού τον σουρώσουμε.

 

Σε μια γάστρα βάζουμε τα φασόλια που έχουν ήδη βράσει, προσθέτουμε κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, το σκόρδο, τον χυμό από τις ντομάτες και το θυμάρι.

 

Προσθέτουμε τα κρεατικά, τον ζωμό, αλάτι, πιπέρι και μισή κούπα λάδι και συμπληρώνουμε με νερό για να καλύψουμε τα φασόλια.

 

Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 8 ώρες ενώ ανακατεύουμε συνέχεια.

 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 50 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
4

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2
(3 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά