Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ινδική σάλτσα από γλυκό μάνγκο

Ινδική σάλτσα από γλυκό μάνγκο



Υλικά

2 κιλά μάνγκο αποφλοιωμένα και τριμμένα

50 γραμμάρια τζίντζερ

4 κουταλιές της σούπας σκόνη κόκκινου τσίλι

3 - 4 κουταλιές της σούπας  Garam Masala (ένα μείγμα από μαύρο και άσπρο πιπέρι, γαρύφαλλο, δάφνη,  μαύρο κύμινο , κάρδαμο, μοσχοκάρυδο, γλυκάνισο σπόρους κόλιανδρου)

1 1 / 2 κουταλάκι ξύδι

1  κιλό ζάχαρη

75 γραμμάρια αλάτι


 

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε το μάνγκο και το τζίντζερ σε ένα καθαρό wok ή κατσαρόλα μέχρι το νερό να εξατμιστεί πλήρως.



Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί πλήρως και το μείγμα να γίνει πηχτό. Προσθέτουμε το αλάτι, το  masala garam, το κόκκινο τσίλι και το ξύδι και ανακατεύουμε καλά.


Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει λίγο.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά