Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Glogg από τη Φιλανδία

Glogg από τη Φιλανδία



Υλικά

Για 6 - 8 άτομα

2 κομμάτια τζίντερ ξεφλουδισμένο
1 λίτρο νερό
1 κουταλιά της σούπας κακουλέ
3 κανέλες
40 γαρύφαλλα
100 ml σταφίδες
500 γραμμάρια ζάχαρη


 

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά και τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 60 λεπτά.


Στο χρόνο αυτό αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.


Όταν κρυώσουν τα σουρώνουμε και τα μεταφέρουμε σε ένα μπουκάλι.


Τοποθετώντας το ποτό στο ψυγείο μπορούμε να το διατηρήσουμε για ένα μήνα.


Όταν θέλουμε να το σερβίρουμε  ζεσταίνουμε 100ml, λίγο, προσέχοντας να μη βράσει,μαζί με μισό λίτρο ξηρό κόκκινο κρασί.


Σερβίρεται σε φλιτζάνια αφού προσθέσουμε λίγες σταφίδες.

 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
2

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 1.5
(2 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά