Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Γέμιση για μπουρίτο

Γέμιση για μπουρίτο



Υλικά

Μισό κιλό μοσχάρι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 ποτήρι ζωμό κρέατος
1 ξυλάκι κανέλας
4 γαρύφαλλα
1 κουταλάκι ελαιόλαδο


 

Εκτέλεση

Παραδοσιακή μεξικάνικη γεύση!

 

Κόβουμε σε κύβους το κρέας και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας, την κανέλα, τα γαρύφαλλα και το ζωμό. Σιγοψήνουμε για 30 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο, κόβουμε το κρέας σε ίνες.

 

Ετοιμάζουμε τις τορτίγιες, ρίχνουμε τη γέμιση και σερβίρουμε με σάλτσα από ψιλοκομμένες ντομάτες, φρέσκα κρεμμυδάκια, πάπρικα και λίγο χυμό λεμονιού.


 


Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
3

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 2
(4 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά