Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ethnic Κουζίνα

0

Ρίχνουμε το νερό, τα κανελόξυλα και τα γαρύφαλλα σε ένα κατσαρολάκι και τα ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε και μόλις πάρουν μια βράση χαμηλώνουμε την φωτιά

0

Πρόκειται για ένα πανάρχαιο πιάτο που ετοιμαζόταν με διαφορετικά είδη αλευριού, έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ρώμη... Ανάλογα με την περιοχή και τις τοπικές συνταγές της Ιταλίας προστίθενται και άλλα υλικά, δείτε πως θα φτιάξετε σπιτικά νιόκι πατάτας...

0

Ιταλική συνταγή για μοσχάρι με κόκκαλο!

0

Λαχταριστές μελιτζάνες μαγειρεμένες στο γουόκ μαζί με σως σίγιας και πλούσια καυτερά μυρωδικά

0

Το σεβίτσε είναι σπεσιαλιτέ από τη Λατινική Αμερική και πρόκειται για θαλασσινά μαριναρισμένα σε χυμό λεμονιού ή και λάιμ, κάτι σαν τον δικό μας γαύρο τον ξιδάτο.

0

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό το κοτόπουλο. Παίρνουμε το άσπρο κρέας και το ρίχνουμε σε κρύο νερό.

0

Αρχικά θα πρέπει να κοσκινίσουμε 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις και 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε ένα μπολ.


0

Βάζουμε 2 φλιτζάνια ρύζι για σούσι σε μια λεκάνη(υπολογίστε ότι θα είναι 500 ml ρύζι) και ρίχνουμε νερό ώστε να καλύψουμε το ρύζι.


0

Διαλύουμε τη μαγιά μέσα στο γάλα.


0

Λαχταριστή και μυρωδάτη συνταγή από τη Γαλλία

0

Δοκιμάστε αυτή την καπνιστή μελιτζανοσαλάτα από το Λίβανο!

0

Αρχικά, κόβουμε τα μανιτάρια σε χοντρές φέτες.


0

Πλούσιος μεζές για να συνοδέψετε το φαγητό σας

0

Ταξίδι γεύσεων στην Άπω Ανατολή!

0

Καθαρίζουμε τις πατάτες,τις πλένουμε και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.


0

Αφήνουμε όλα τα υλικά να βράσουν σε μια κατσαρόλα και μετά χαμηλώσνουμε την θερμοκρασία και σιγοβράζουμε  μέχρι να δέσει η σάλτσα.

0

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το χλιαρό νερό, την ζάχαρη, 2 κουταλιές ελαιόλαδο και την μαγιά και αφήνουμε για 5 λεπτά να αφρίσει η μαγιά.

0

Μια ιδιαίτερη συνταγή από το Ισραήλ...


0

Αφράτο και σιροπιαστό γλυκάκι για όλες τις ώρες

Syndicate content