Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ethnic Κουζίνα

0

Σάλτσα από την Ιαπωνία που ταιριάζει απόλυτα με φτερούγες από κοτόπουλο!

0

Αφράτο και σιροπιαστό γλυκάκι για όλες τις ώρες

0

Λιώνουμε το ρυζάλευρο με λίγο νερό και το προσθέτουμε στο γάλα.  Βάζουμε την κατσαρόλα με το γάλα στη φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια, ώσπου να πήξει η κρέμα.

0

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και το ξίδι και αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για μισή ώρα.

0

Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες.


0

Ταξίδι γεύσεων στην Άπω Ανατολή!

0

Μία ιταλική συνταγή για ένα γλυκό με ελαφριά και βελούδινη γεύση!

0

Αφήνουμε τις πατάτες να βράσουν για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια τις καθαρίζουμε και τις τρίβουμε σε ένα μπολ.

0

Αρχικά καθαρίζουμε τις γαρίδες.


0

Ψιλοκόβουμε το λάχανο και τα καρότα και τα βάζουμε σε ένα μπολ.  Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά που έχουμε ήδη ανακατέψει στο μπολ με τη σαλάτα μας.

0

Αν δεν έχουμε ζητήσει από το χασάπη να μας κόψει το κρέας το κόβουμε σε κομμάτια και αφού το πλύνουμε το αλατοπιπερώνουμε.

0

Κινέζικη συνταγή, ιδανική για ψητά!

0

Ένα πιάτο με επιρροές από την Ανατολή και την κινέζικη διατροφή!

0

Παραδοσιακή κινέζικη σως teriyaki για να γαρνίρετε τα ψητά σας

0

Πρόκειται για ένα πανάρχαιο πιάτο που ετοιμαζόταν με διαφορετικά είδη αλευριού, έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ρώμη... Ανάλογα με την περιοχή και τις τοπικές συνταγές της Ιταλίας προστίθενται και άλλα υλικά, δείτε πως θα φτιάξετε σπιτικά νιόκι πατάτας...

0

Αρχικά χτυπάμε την κολοκύθα στο μπλέντερ.


0

Παραδοσιακή μεξικάνικη γεύση!

0

Αρχικά θα πρέπει να κοσκινίσουμε 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις και 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε ένα μπολ.


0

Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε να βράσουν.


0

Δώστε νέρο άρωμα στα φαγητά σας με αρωμετισμένο μείγμα μπαχαρικών από την Ινδία

Syndicate content