Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Ethnic Κουζίνα

0

Παραδοσιακή μεξικάνικη γεύση!

0

Αρχικά θα πρέπει να κοσκινίσουμε 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις και 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε ένα μπολ.


0

Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε να βράσουν.


0

Δώστε νέρο άρωμα στα φαγητά σας με αρωμετισμένο μείγμα μπαχαρικών από την Ινδία

0

Σάλτσα από την Ιαπωνία που ταιριάζει απόλυτα με φτερούγες από κοτόπουλο!

0

Παραδοσιακό Σκωτσέζικο γλύκισμα που παρασκευάζεται με σαντιγί, ουίσκι και μέλι με στρώσεις από φρέσκα σμέουρα και ροδοψημένες νιφάδες βρώμης

0

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο μαζί με το κρεμμύδι.


0

Κόβουμε το κρέας σε μικρούς κύβους αφού έχουμε βγάλει την πέτσα και τα κόκαλα. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.

0

Το αγαπημένο γαλλικό γλύκισμα με γέυση λευκής σοκολάτας!

0

Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες.


0

Αγαπημένη δροσερή Γαλλική σαλατά από τη Λυών!

0

Ρίχνουμε το νερό, τα κανελόξυλα και τα γαρύφαλλα σε ένα κατσαρολάκι και τα ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε και μόλις πάρουν μια βράση χαμηλώνουμε την φωτιά

0

Πρόκειται για ένα πανάρχαιο πιάτο που ετοιμαζόταν με διαφορετικά είδη αλευριού, έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ρώμη... Ανάλογα με την περιοχή και τις τοπικές συνταγές της Ιταλίας προστίθενται και άλλα υλικά, δείτε πως θα φτιάξετε σπιτικά νιόκι πατάτας...

0

Ιταλική συνταγή για μοσχάρι με κόκκαλο!

0

Λαχταριστές μελιτζάνες μαγειρεμένες στο γουόκ μαζί με σως σίγιας και πλούσια καυτερά μυρωδικά

0

Το σεβίτσε είναι σπεσιαλιτέ από τη Λατινική Αμερική και πρόκειται για θαλασσινά μαριναρισμένα σε χυμό λεμονιού ή και λάιμ, κάτι σαν τον δικό μας γαύρο τον ξιδάτο.

0

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό το κοτόπουλο. Παίρνουμε το άσπρο κρέας και το ρίχνουμε σε κρύο νερό.

0

Βάζουμε 2 φλιτζάνια ρύζι για σούσι σε μια λεκάνη(υπολογίστε ότι θα είναι 500 ml ρύζι) και ρίχνουμε νερό ώστε να καλύψουμε το ρύζι.


0

Διαλύουμε τη μαγιά μέσα στο γάλα.


0

Λαχταριστή και μυρωδάτη συνταγή από τη Γαλλία

Syndicate content