Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Γλυκό με σφολιατίνια και Κρέμα Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ

Γλυκό με σφολιατίνια και Κρέμα Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ



Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 ταψί κουζίνας διαστάσεων 31 x 42 εκ.

Για τη βάση
3 πακέτα σφολιατίνια εμπορίου ή έτοιμη σφολιάτα ψημένη εμπορίου (2 πακέτα)

Για την κρέμα
2 φάκελα Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ
1200ml γάλα φρέσκο

Για την σαντιγί
1 φάκελο Garni Ζαχαροπλαστικής βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
200ml γάλα


 

Εκτέλεση

Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα τις οδηγίες της συσκευασίας.

Στρώνετε μια επιφάνεια από σφολιατίνια στον πάτο του ταψιού και ρίχνετε τη μισή Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ. Βάζετε άλλη μία στρώση σφολιατίνια πάνω από το μείγμα Κρέμας Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ και ρίχνετε την υπόλοιπη κρέμα σκεπάζοντας όλα τα σφολιατίνια πολύ καλά.

Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ρίχνετε το Garni Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ πάνω από την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ.

Τέλος θρυμματίζετε τα σφολιατίνια  πάνω από την επιφάνεια του γλυκού και το  τοποθετείτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Για περισσότερες Συνταγές Γιώτης μπείτε εδώ


 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Η βαθμολογία που έδωσες: None
Μέσος όρος βαθμολογίας: 4.1
(12 ψήφοι συνολικά)
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά