Thermidometritis coming soon Thermidometritis coming soon

get our rss feed

 

Διώροφη τούρτα με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ

Διώροφη τούρτα με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ



Υλικά

Για 4-6 άτομα

Για τη βάση
2 φάκελα Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
12 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
1 κουταλιά της σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ

Για την κρέμα
2 φάκελα Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
2 φάκελα Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελο Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
3 κουταλάκια του γλυκού σκόνη ζελατίνης
1/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
1600ml γάλα


 

Εκτέλεση

Για τη βάση
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ μαζί με το λιωμένο βούτυρο και το Κακάο μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια απλώνετε το μείγμα σε μια στρογγυλή φόρμα 28 εκ με σούστες.  Απλώνετε το μείγμα μπισκότου σε όλη την επιφάνεια της φόρμα και αποθηκεύετε στο ψυγείο.

Για την κρέμα
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα τις οδηγίες της συσκευασίας.
Εν τω μεταξύ λιώνετε την ζελατίνη σε 1/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος  σιγοβράζοντας σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά. Αφαιρέστε από την εστία και αφήνετε λίγα λεπτά να κρυώσει και να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Στη συνέχεια μοιράζετε τη ζελατίνη στις δύο κρέμες σοκολάτα - βανίλια και ανακατεύετε πολύ καλά.

Στη συνέχεια απλώνετε την πρώτη στρώση με την κρέμα σοκολάτα στη φόρμα και αποθηκεύετε στο ψυγείο για 30 λεπτά μέχρι να σφίξει λίγο.
Στη συνέχεια ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και συμπληρώνετε το δεύτερο στρώμα κρέμας με τη γεύση βανίλια. Βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες.

Για το σερβίρισμα
Κόβετε την τούρτα σε τριγωνικά κομμάτια και σερβίρετε πασπαλίζοντας με Τρούφα Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.

Για περισσότερες Συνταγές Γιώτης μπείτε εδώ

 






 


 


Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας:
1

 

Βαθμολογήστε την συνταγή


Δεν υπάρχουν ψήφοι ακόμα
Tα δεδομένα για την βαθμολόγηση ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά