Αλάτι με βότανα

by sidagi.gr
790 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

1/2 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα (δενδρολίβανο,  θυμάρι)
1/2 φλιτζάνι χοντρό θαλασσινό αλάτι
1 φλιτζάνι κλασικό αλάτι

Εκτέλεση:

Φοβερή ιδέα για να μοσχομυρίζουν τα φαγητά σας!

Σε ένα μπολ πλένουμε αρκετά καλά το θυμάρι με το δεντρολίβανο και τα στραγγίζουμε αλλά θέλουμε να είναι ακόμα υγρά.

Στο μπλέντερ ρίχνουμε τα βότανα μαζί το αλάτι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει σκόνη.
Φυλάμε  σε αεροστεγές βάζο και είναι έτοιμο.

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα